Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания: Четирите зодиакални знаци, които обичат да си подаряват време

" Скритите послания с  Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва – Четирите зодиакални знаци, които обичат да си подаряват време.
Прочетете още
Бихте ли прекарали един ден с най-хубавите си другари или бихте го употребявали като опрощение да се отпуснете или просто да останете сами? Вероятно нямате нищо срещу да отделите малко време оставайки уединено със себе си. Това не е неприятно и в действителност може да е артикул на вашата зодия.

Самотата не значи просто да си самичък. Да бъдем сами постоянно е избор, а от време на време просто по този начин се случва. Но да бъдеш самичък и да бъдеш уединен, са две разнообразни неща - пише  Росица Вакъвчиева и продължава. Да бъдеш самичък не е нещо неприятно. Всички ние имаме потребност от персонално пространство, от време, в което да останем уединено със себе си. Има доста хора, които живеят сами, само че не се усещат самотни. Напротив - те се радват на свободата и уединението си, и съумяват да живеят пълностоен и удовлетворяващ живот.

Има ясна разлика сред това да си уединен и да си самичък. Въпреки че никой не обича да е уединен, има четири зодии, които се нуждаят от отмора от хората, от паниката динамична, с цел да могат да се върнат освежени и подготвени за другарство. Ако това звучи като удобно, може да сте една от зодиите, които най-вече ценят времето, прекарано сами.

Рак

Като домошари, Раците постоянно избират да се сгушат на дивана по време на нощно купонясване и в случай че това значи, че ще би трябвало да прекарат нощта сами, тогава неизбежно се затварят в удобната си черупка. Да не приказваме, че този майчински знак работи непрекъснато, с цел да се грижи за другите, тъй че те от време на време са щастливи, имайки опцията да се насладят на всеки миг сами, който могат да получат.

Дева

Въпреки че Девите са склонни да бъдат доста приветливи хора, те също намират обществените среди за много изтощителни. За да запазят очарователните си персони, те би трябвало да си вършат чести почивки и да презаредят силата си. Девите също обичат да провеждат сами личното си самотно празненство. За тях вихренето в самотата е съвсем цяло благополучие - време за размишления, време за разбори, време за нововъведения.

Скорпион

Скорпионите имат известност на мистериозни и отмъстителни, планирайки задълбочено своето сладко възмездие, „ скрити “ тъмнината на жилището си. Шегувам се, несъмнено, само че често  излъчват въодушевление, което стресира от време на време останалите хора. Скорпионите се нуждаят от пространство, с цел да обмислят своите избори и да обработят мислите си. Те избират да вършат това сами, тъй като знаят, че са единствените, които би трябвало да живеят с решението си, и не желаят външни отзиви да ги повлияят по един или различен метод.

Козирог

Козирозите са доста самостоятелни, изключително когато работят. Единственият зодиакален знак, на който Козирога може да се довери, с цел да се свърши работата както би трябвало, са самите Козирози, тъй че когато имат краен период за осъществяване, този впечатляващ земен няма проблем да изключи останалия свят, до момента в който планът не завърши както би трябвало.

 „ Ако някой е самичък, не значи, че е уединен, също както в случай че някой е измежду тълпата, отново не значи, че не е уединен. “ - Епиктет

Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР